Cykelgarage guiden

En fed måde at beskytte cyklen på, uden problemer.

Regnslag, garage, overtræk eller cykelcover.

 

Se mere på a24.dk

 

Man har mange gange rigtig mange navne for den samme vare. Regnslag er selvfølgelig en vare der kan holde regn og fugt ude, men det er alligevel ikke altid tilfældet. Det er de færreste regnslag der er 100 % regntætte. Hvis der kommer en stor byge af regn, kommer der altid lidt fugt igennem. Mange siger 100 % regntæt, men det er så ikke tilfældet hver gang. Selvfølgelig kan vi levere 100 % regntætte regnslag, men så er prisen også der efter. Alle cykler har brug for noget luft, så vi har valgt at fokusere på så meget andet i vores sortiment.

 

En cykelgarage er ikke bare en cykelgarage.

 

Der er meget stor forskel på form og det den kan. Nogle har blylodder så den ikke flyver væk, og andre har kroge og øjer, som får din cykelgarage til at blive på cyklen. Selv i dårligt og blæsende vejr. En cykelgarage er lavet af forskelligt plastic og stof. Alle de forskellige modeller har navne som selv en professor i biologi ikke ved hvad er. Men kort sagt er der presenning-plastic, almindelig blød plastic og så er der stof versionen. Mange cykelgarager kan foldes sammen til næsten ingenting, men en cykelgarage lavet af presenning kan ikke foldes helt sammen. Måske holder din cykelgarage længere, men den er også umulig at have med.

 

Overtræk til cykler er et underligt navn.

 

Overtræk til cykler lyder som en pose eller noget andet som næsten ikke kan hives over cyklen uden at ødelægge cykel eller overtræk. Det er heldigvis ikke sandheden. Et overtræk er en cykelgarage, cykelcover eller hvad du nu kalder det. Regnslag er også et overtræk til cykler. Alle navne har en fordel. Men normalt kun i reklamer.

 

Cykelcover er en cykelgarage

 

Cykelcover er den mest udbredte måde at sige cykelgarage på. Cykelcover forbindes med noget der beskytter. Ligesom et cover til en LP eller cover til din iPhone eller Android mobiltelefon. Cykelcover er det samme. Det beskytter ikke en mobiltelefon, men en cykel. Cykelcover er det der beskytter din cykel mod snavs, regn, ridser og solens ødelæggende stråler mod dine cykeldæk.

 

Cykelbetræk er det navn som mange bruger.

 

Cykelbetræk er et nyt, men meget brugt navn, som alle de rigtige bruger. Cykelbetræk betyder det samme som før beskrevet, så derfor er det bare et ord som kommer til at betyde det samme. Cykelbetræk er måske meget sigende, men jeg foretrækker cykelgarage. Cykelbetræk lyder som om nogle vil have den med ind i sengen…

 

Det er målene som bestemmer mellem succes og fiasko.

 

Der er altid mål på dine cykelgarager, og hvis der ikke er mål på, er det fordi de kun passer til en bestemt model eller en bestemt serie. Her er Dolphin garage/regnslag en god lektie. Der er nemlig ingen mål, men Dolphin garage / regnslag passer til alle deres modeller. Også modellen XL. Det er her vi må bøje os i støvet, og tro på hvad producenten siger. Nu er Winther så også blandt dem man kan stole på, så derfor vil vi også gerne stole på deres information. Mange af de andre regnslag eller cykelcovere, har mål som er standard til mange modeller. Men hvor mange forskellige cykelstørrelser, findes der også ? De fleste cykler er normalt i nogenlunde den samme størrelse i den voksne klasse.

 

Tilbehør til Dolphin og Croozer trailere.

 

Croozer trailere er efterhånden den cykel-anhænger som alle har. Croozer har lavet deres cykel-anhængere med kvalitet og funktionelle sikkerhedskrav, som de fleste elsker. Winther har også lavet deres Dolphin anhænger.

Til alle disse cykelanhængere kan man købe cykelgarager, regnslag eller garager til anhængere. Der er forskel på størrelsen, så husk at se hvilke størrelser der passer til din anhænger. Vi fører ikke cykelgarager til Christiania Cykler endnu, men det kommer måske. Christiania cykler har deres mål som passer på Christiania anhængeren, men der er heldigvis mange forskellige garager der passer til Christiania cyklerne.

Christiania cykler og Christiania cykelovertræk laves på Bornholm. Det vil sige cyklerne, ikke garagen. Christiania cykelgaragen laves i et godt gammelt dansk firma i midt-Jylland. Hvorfor Christiania Bikes er flyttet til Bornholm, ved jeg ikke, men måske er det noget med pladsen og huslejen.

Hvis du vil have et cykelcover på tilbud eller et regnslag på tilbud, må du bare komme igen en gang i mellem. Vi satser på at have gode tilbud og billige priser på udvalgte modeller hele tiden, men da vi er så billige i forvejen, er det når vores leverandører har tilbud at vi følger med på deres billige tilbud og gode billige priser.

 

Kan man få regnslag eller covere som er Bedst i Test ?

 

Vi kender ikke til at der er lavet en Bedst i Test af regnslag eller garager, men hvis der er nogen som vil teste kvalitet og pris, skal vi være de første der skriver om det på shoppens hjemmeside. Bedst i Test kan jo også give lidt mere positiv omtale og måske lidt flere spændende tiltag og varianter Så Bedst i Test er noget vi løbende holder øje med på nettet og hos vores leverandører.

Ud over alle de almindelige cykelgarager, sælger vi også en Scooter garage som passer til en hel masse forskellige mærker. Alt fra knallert, Scooter, gearmodeller samt motorcykler. De forskellige garager opdeles i 3 kategorier. Small, Medium og Large. Og for at vise hvor mange modeller den passer til, får du en lille oversigt her: OBS. Den passer selvfølgelig til mange andre modeller også.

 

Farver spiller også en rolle.

 

De blå er meget stærke i forhold til vind og vejr. Men de andre klarer sig også helt fantastisk.

Sæt din cykel ind i cykelgarage med stropper. Så er du dikker på at den ikke flyver væk. Det er derfor der er mulighed for at bruge hullerne i den cykelgarage som reklamerer med det. Du kan selvfølgelig også låse den fast på cyklen.

Hvis du ikke gider opbevaring under et stort stykke plastic, kan det være at du skal have dig et sadel betræk. Sadelbetræk kan købes i mange farver og i mange forskellige faconer. Der er opfundet sadelbeslag som er udviklet specielt til Raleigh cykler og andre der er mere universale. Raleigh har lavet et sadelbetræk som sidder i en lille taske som er spændt fast under sadlen med to stropper. Så har du det med hele tiden, og også når du ikke skal bruge det. Det gode er at du sparer det med at få vand bag i, på bukserne, når du kører med sadelbetræk på en våd cykelsadel. Glemmer du at tage det af cyklens sadel, tager du det bare af når du skal køre. Det giver jo det samme. Nemlig en tør cykelsadel.

Har du motorcykel eller scooter, kan du også købe en scootergarage eller motorcykel presenning. En presenning som er produceret til scooter eller motorcykel kan i princippet det samme som modellen til cykler. Vi har kun en enkelt model i sortimentet, men den passer til så mange modeller at det næsten må være umuligt at finde en scooter eller motorcykel, hvor den ikke passer hen over.

 

Scooter Garage / Motorcykel Cover passer bl.a. til flg. modeller small / medium / large

 

Aprilia scooter garage / motorcykel cover

Amico, Area 51, Classic, Habana (1999-2004 - Morini motor), Leonardo 125-150ccm, Mojito (efter 2004 - Piaggio motor), Rally (AC), Rally (LC), RS125, RS50 (1999-2006), RS50 (2006-2010), RX50 (1999-2006), Scarabeo (Minarelli), Sonic (AC), Sonic (LC), Sportcity One 2T, Sportcity One 4T, SR 125-150ccm, SR 50 (Minarelli lodret), SR 50 (Minarelli vandret - AC), SR 50 (Minarelli vandret - LC), SR 50 (Morini motor), SR 50 Ditech (efter 07/2003 - Piaggio motor), SR 50 Ditech (før 07/2003 - Aprilia motor), SR 50 Factory (karburator), SR 50 Factory Ditech og SX50 (2006-2010)

Baotian scooter garage / motorcykel cover

Eagle BT49QT-12, Rebel BT50QT-12, Rocky BT49QT-12 og Speedy BT49QT-9

 

Benelli scooter garage / motorcykel cover

491 (før 2003 - AC), 491 (før 2003 - LC) og K2 (AC)

 

Beta scooter garage / motorcykel cover

Ark (AC) og Ark (LC)

 

CPI scooter garage / motorcykel cover

Aragon, GTR, Hussar, Oliver, Popcorn og Super Motard

 

Derbi scooter garage / motorcykel cover

Atlantis Bullet (fra 06/2002 - Piaggio motor), Atlantis Wave (før 06/2002), GP1, GPR (før 2006), Senda (2003-2005), Senda (2006-2010), Senda SM (fra 2011) og Variant Sport 2T

 

Generic scooter garage / motorcykel cover

Ideo (AC), Race 50, Trigger SM, Trigger X og XOR 50 (AC)

Giantco scooter garage / motorcykel cover

G-10, g-Buddy, Lambros, Spartan, Sprint, Stealth og Venus

 

Gilera scooter garage / motorcykel cover

DNA, Ice, RCR (2004-2005), RCR (2006-2010), Runner (før 08/2005 - AC), Runner (før 08/2005 - LC), Runner 180ccm 4T VXR, Runner Purejet (før 8/2005), Runner SP (efter 08/2005 - AC), Runner SP (efter 08/2005 - LC), SMT (2004-2005), SMT (2006-2010), Stalker og Storm

 

Honda scooter garage / motorcykel cover

CBR 125ccm (LC), NSC Vision 50, SFX, Wallaro, X8R og Zoomer

 

Keeway scooter garage / motorcykel cover

F-Act, F-Act Evo, Flash, Focus, Hurricane, Matrix og RY6

 

Kymco scooter garage / motorcykel cover

Agility 4T, Fever ZX, K12, People, Super 8 50ccm 4T og Super 9

 

Peugeot scooter garage / motorcykel cover

Buxy, Jet C-tech, Looxor, Ludix, Speedake, Speedfight 2 (AC), Speedfight 2 (LC), Speedfight 2T 100ccm, Speedfight 3 (AC), Speedfight 3 (LC), TKR, V-Clic, Vivacity (før 2008), XPS og XR6

 

Pexma scooter garage / motorcykel cover

Pexma 50

 

PGO scooter garage / motorcykel cover

Big Max 10", Big Max 12" - 3 eger, Big Max 12" - 6 eger, Black Magic, Comet, Dr. Big, G-Max, Galaxy, Hot50 10", Hot50 12" - 3 eger, Hot50 12" - 6 eger, Hot50 Naked 12" - 6 eger, Libra, Ligero, New Ligero, PMX, PMX Naked, PMX Sport, Rodoshow, T-Rex 110ccm, T-Rex 150ccm, T-Rex 50ccm, Tornado, White Magic og X-Hot

 

Piaggio scooter garage / motorcykel cover

ET2, Fly - 2T, Fly - 4T, Liberty, New Typhoon (efter 2010), New Zip - 2T, New Zip - 4T, NRG Mc2 (LC), NRG Mc3 (AC), NRG Mc3 Purejet, NRG Power DD (LC), NRG Power DT (AC), Skipper 125-150ccm - 2T, Typhoon (før 2010), Zip (efter 1999) og Zip SP (efter 2006)

 

Rieju scooter garage / motorcykel cover

MRX-RRX og RS2 Matrix (før 2006)

 

Suzuki scooter garage / motorcykel cover

Address, Estilete, Katana (AC), Katana (LC), RMX, SMX og Street Magic

 

Sym scooter garage / motorcykel cover

DD, Jet Euro X, Jet Sport X SR, Jet50, Mio og Orbit II - 2T

 

TGB scooter garage / motorcykel cover

101R og 303R Hawk

 

TMS scooter garage / motorcykel cover

Classic 50

 

Vespa scooter garage / motorcykel cover

LX 50 2T

 

VGA scooter garage/ motorcykel cover

Grido

 

Yamaha scooter garage / motorcykel cover

Aerox (efter 2004), Aerox (før 2003), Axis, BWS/Spy, DT50, Giggle, Jog Artistic Special, Jog Fine Selection, Jog R, Jog RR, Jog Space Innovation, Neos 2T (efter 07/2007), Neos 2T (før 07/2007), Neos 4T (efter 2008), Neos Easy 2T, Slider (før 2004) og TZR

 

Yiying scooter garage / motorcykel cover

Stranger

 

Husk at du selv er den bedste til at finde den rigtige størrelse. Du skal jo ikke købe en small til en kæmpe motorcykel. Det ville være mindre hensigtsmæssigt. Men det med størrelsen må vi jo finde ud af hen af vejen, så du som kunde får det rigtige. Vi sidder altid klar for at svare på dine spørgsmål på lars@move2.dk eller mobilen på tlf. 40 40 67 29.

 

Se mere her: a24.dk

 

Copyright @ All Rights Reserved